Klepetan napokon stigao u gnijezdo Malenoj

Roda Klepetan sa šest dana zakašnjenja stigao je petnaestutu godinu zaredom u Brodsku Varoš u Hrvatskoj, i sletio u gnijezdo svoje Malene.

Nema više razloga za zabrinutost Stjepana Vokića, koji o Malenoj brine već 15 godina, od kada joj je povrijeđeno krilo. Svih tih godina s proljeća Malenoj dolazi njezin mužjak Klepetan i oni tu, na kući Vokića, legu svoja jaja.

Vokić je ovih dana bio zabrinut za sudbinu Klepetana koji nikako nije dolazio, a s obzirom na to da je riječ o rodi mužjaku u poznoj dobi, očekivalo se i da se više nikada ne pojavi. Ovo je bila prva godina da je Klepetan toliko kasnio jer je obično dolazio 24. ožujka, a samo jedne godine 28. ožujka.

Nakon šest dana kašnjenja, Klepetan se ipak pojavio i nešto poslije podneva stigao na svoje odredište.

Čim ga je ugledala, Malena mu je doletjela u susret, a nakon pozdravljanja kljunovima, legao je da se malo odmori.

Slavonac Vokić prije 15 godina pronašao je ranjenu rodu koja više nije mogla letjeti na jug i dao joj je ime Malena, a ubrzo nakon toga Klepetan ju je počeo posjećivati.

Svake jeseni Klepetan je ostavljao Malenu i odlazio za Južnoafričku Republiku, a cijela regija željno je očekivala proljeće i povratak Klepetana. Klepetan se uredno vraćao u ljubavno gnijezdo svojoj dragoj koja ga je čekala i odbijala sve mužjake koji su joj se “udvarali” u međuvremenu.

Inače, Klepetan i Malena su za sve ove godine na svijet donijeli 54 potomka i preživjeli.

Jučer je bio posljednji dan kada se mogao očekivati Klepetanov povratak.

Iako je nada da će se pojaviti bila gotovo izgubljena, Klepetan je, ipak, nešto prije zalaska sunca, sa šest dana zakašnjenja, sletio u gnijezdo svoje Malene. Ljubavi Klepetana i Malene nije kraj.

(Tanjug)
24 komentara

 • Koja udarna vijest. Nisu bitne mirovine,radnamjesta,što mladi odlaze ,stigo klepetan…Hvala Bogu,svi mediji su prenjeli ovu prelijepu vijest. Muževi odu i ne vrate se ženi i djeci,žene isti neke naprave muževima i sve to nije bitno.Klepetan se vratio. Agrokor pređe na drugo mjesto udarnih vjest…

 • Sad ce opet bit leglo malih roda,a Agrokor je leglo starih dzudzana nastalih kad se ginulo.Ovom Tidoricu i ekipi uzet imovinu i ostavit prijeratnu i eto ga namirila se steta.Mirovine pocele danas a mom didu nema jos,nije dosao postar.A kolika je mirovina moze praske kupit za tlak i eto ga.

 • Nek ima i nešto ljepo pored ovliko briga i problema,
  Samo trebalo bi ga obilježit tako kad opet krene na put da se zna gdje je,
  Pa nek bude pravi hercegovac,jer ni ovdašnji muzevi ne izlaze bez GPS-a,
  Ah te ljubomorne nesigurne žene
  LOL

 • klepetane moj, što si klepeta sa strane klepeta.
  vidi je, ljubite u javnosti ali kad ostanete sami najeba si… vidi na slici kako se sticala, jebla se ona. žensko je žensko i u kita, i u ptica, a i u mene ova moja 😉
  iiii što u pedere ne odoh

 • Klepetane odvci sa sobom ove hdz-ce da žive u bijedi u Africi i da vide kakva će uskoro biti HR zbog njihove politike, Sanadera, Kosorice itd i njihova poštenja, njihova domoljubja.. Jebo li ih Gordan Jandroković. Najveći hdz uvlakač i lizoguz..

 • Kakvih sve ima komentara, živi užas! Meni je baš drago da se Klepetan vratio, jer stvarno mi je to jedna draga i lijepa vijest koja izmami osmijeh među ovim svakodnevnim problemima. Kome to ne paše ili nije interesantno, ne mora ni čitati, a pogotovo ne komentirati.

 • sve je to lijepo ali pita li tko od čega žive i ima li čovjek kupiti hranu za njih i št radi jana koja se koristi njihovom pričom i promovira sebe

 • Moja bubamara mi ti isto svi volimo da se vratio,ali sta fali malo sale bacit.U ovom sivilu svakodnevnice nema veze sto se ljudi sale pa bio bijeli ili crni humor😂😂😂

 • Svaka ti cast Klapetane sto si se vratio”tko zna kako i zbog cega si kasnio”. Veliki blagoslov zelim svim muskarcima koji znadu postivat djevojke i zene kao bozija stvorenja. Ostavi oca i majku uzmi svoju zenu…

 • Tako je Klepetane divan komentar.Treba postivati djevojke i zene i obrnuto naravno.Tako ja svoju djecu odgajam da ne budu kreteni nego ljudi.

 • Malena prevarila Klepetana,on razbio jaja i suparnika.Sta kazete na to???Cekala ga dva tjedna i nije htjela vise.Vidite da je svako musko zamjenjivo,samo treba novog nac jer se klin klinom izbija.Jos dan da si falio ko da te Bog nije ni dao.haha prica je mrak❤❤

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.