Frano Krišto o detaljima incidenta, dobio zabranu prilaska na 150 metara

Frano Krišto, nakon nedavnoga razgovora za Dnevni list, i za N1 je dodatno pojasnio neke od detalja incidenta s Borjanom Krišto.

Frano Krišto je u razgovoru za N1 ispričao nekoliko novih detalja incidenta u Livnu.

“Kao prvo, kazao bih da je kamenovanje kada nekoga namjerno gađaš i želiš ga povrijediti. Međutim, ja sam bacio dva kamena prema Borjani Krišto, a ne četiri kao što se navodi. Bio sam izrevoltiran situacijom u Livnu, odlaskom mladih, moja obitelj je napustila Livno. Moj otac kao branitelj nije mogao naći posao u Livnu, moja majka je bila prijavljena na natječaj na kojem je prošla njezina sestra. Razloga je mnogo, ali ne bih želio izlaziti u javnost sa detaljima priče dok traje proces”, kazao je Krišto.

Krišto je nakon incidenta dobio zabranu prilaska Borjani Krišto na udaljenosti od najmanje 150 metara.

“Dobio sam sudsku zabrana prilaska od 150 metara, a to bi značilo da kada je ona u svojoj kući, ja ne bih smio biti u svojoj kući. To je pomalo smiješno, ali ne znam da li ću se žaliti na odluku Suda. Moram se prvo konzultirati s pravnicima”, kazao je za N1.

Ponovio je da je inače protiv nasilja te da je bio u afektu.

Ja sam inače protiv nasilja i svi koji me poznaju mogu to potvrditi. Svi oni koji su čuli da sam ovo uradio, pitali su me: Otkud ti s kamenjem? Nisam za nasilje, to je bio socijalni afekt koji se nije mogao kontrolirati. Ja sam nju verbalno napao i kada je ona meni odgovorila, nisam mogao izdržati i bacio sam kamen u njenom pravcu da je upozorim da vidi da nije nedodirljiva. Nije mi bio cilj da nekoga povrijedim, ne d’o Bog”, govori Frano Krišto.

“Zar nije logički ne zapitati se koga inače kamenuju? Kriminalce, bludnike i bludnice. Danas ih u BiH postavljamo na javne funkcije s velikom plaćom i to mi je nepojmljivo”. kazao je Krišto na kraju za N1.

(www.jabuka.tv)
10 komentara

  • Ma jašta socijalni afekt. Nemaš namjeru kad baciš kamen da nekog povrijediš ali ga povrijediš htio ili ne htio. Mladi bi trebali na drugačiji da se bore,prosvjedima,organizirano i s jasnim ciljem.

    • Što mora bit iz hdz ili ijedne? Pa reka je da treba prosvjedovat a ne kamenom na ljude. Ali vi i vaš mentalitet to ne možete shvatit u vas ako vam itko išta kaže vi odmah uglas svi aaaaa hdz,aaa. Socijalni bunt od najboljih pripadnika mladeži kao 71. a ne papci s diplomom teško upotrebljivog faksa koji gađaju žene kamenom skrivećki iza ograde.

  • Kristo ti si divan ckvjek, slucajno te plznajem iz videnja, nisi trebao tako reagirat, dobro znas kad dirnes g….o da smrdi. Oprostite sto sam malo nepristojna, ali jesam li u pravu

  • Cuj njezina sestra dobila posao ,a ona kaze da se ne boji nikoga.Bas me cudi kako se zaposlila a bojana bojana da nisi ti umijesala svoje prstice i jos kazes savjest ti cista.Nije savjest cista nego ste podjonili obraz.Neka si je malo…….

  • Svi cemo mi prije ili kasnije u njemacku ili irsku, a onda HDZovci nek gledaju tko ce za njih raditi. Jer ovih par budala sto ostane nece biti dovoljno da hrane cijelu EP,Eronet, itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.