Klapa Zvizdan proslavila peti rođendan u sklopu ‘Večeri klapa’ u Posušju

Proslavljen je peti rođendan klape Zvizdan na šestoj Večeri klapa u Posušju. Oni nisu čekali da ih njihovi sugrađani daruju nego su oni darovali svoje sugrađane klapskom pjesmom te su ovu glazbu u Posušju podigli na višu razinu.

Nastupile su klape iz Hercegovine i Dalmacije, a to su Arja (Mostar), Bratovština (Gorica-Sovići), Cetina (Kučiće), Kolura (Split), sv. Nikola (Metković), Trebižat (Trebižat) te muška i ženska klapa Zvizdan.

”Radujem se ovakvim susretima isključivo onima koji nisu natjecateljskog duha. Zadovoljni smo kako je proteklo”, rekla je za portal Jabuka.tv članica ženske klape Zvizdan,  Anka Galić.

Na ovoj večeri klapa su bili i načelnik općine Posušje Branko Bago i Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke, Zdenko Ćosić.

”S klapama smo se već prije družili. Ženska klapa Kolura je prvi put ovdje i ove godine smo se upoznali. Sve su to jako dobre klape i nije bitno tko je bolji i lošiji, bitno je širenje klapske pjesme i zvuka. Zadovoljan sam odzivom ljudi s obzirom da smo u jako kratkom roku organizirali koncert,” izjavio je za portal Jabuka.tv predsjednik KUD Zvizdan, Martin Zlopaša.

vecer_klapa1

vecer_klapa2

vecer_klapa3

vecer_klapa4

vecer_klapa5

vecer_klapa6

vecer_klapa7

vecer_klapa8

vecer_klapa9

vecer_klapa10

(www.jabuka.tv | Marija Begić)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.