‘Kim Kardashian’: Lana Jurčević opjevala najpoznatiju starletu – Jabuka.tv

‘Kim Kardashian’: Lana Jurčević opjevala najpoznatiju starletu

Nakon što je nedavno na društvenim mrežama seksi videom najavila novu pjesmu i spot, čiji je jedan dio snimila snimala u Parizu, ‘Kim Kardashian’ Lane Jurčević (32) napokon je ugledala svjetlo dana.

– Ovo je jedna od pjesama s kojom najavljujemo album koji uskoro izlazi i na kojemu su pjesme koje su postigle velike uspjehe. Riječ je o pjesmama kao što su ‘Ludo ljeto, ‘Majica’, ‘Tabu’ i ‘Hollywood’, a koje na YouTubeu imaju preko 30 milijuna pregleda – rekla je zgodna pjevačica.

Lana je u novom singlu, s kojim će nastupiti u na ovogodišnjem CMC festivalu, opjevala najpoznatiju starletu na svijetu.

– Naziv pjesme nastao je iz čiste zezancije. Ipak, Kim je kroz godine postala sinonim za uspješnu poslovnu ženu, koja je između ostaloga i majka, a opet sasvim obična, sa svim svojim nesavršenostima, kao što ih ima i svaka od nas. Ona nam je u pjesmi simbol onoga što svaka djevojka ili žena predstavlja svom partneru – za njega je ona najljepša i najbolja, nebitno je li savršena ili nesavršena. I obrnuto – objasnila je Lana.  Spot za pjesmu snimali su u Zagrebu i Parizu.

💣 It’s not me, it’s #KimKardashian #musicvideo #newsingle #soon #paris

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Autori pjesme su Natko Smoljan i Marko Milanović Burky, a u spotu za ‘Kim Kardashian’ pojavljuje se i Dejan Špoljar, najpoznatiji hrvatski ‘stunter’, akrobat na motoru s kojim je Lana snimila prilično opasne scene, piše 24sata.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Lana ako ne ide pjevanje pokaži guzicu i golo tjelo. Barem si zgodna i imaš što pokazati…Lakše unovčiti golotinju nego talent za pjevanje…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.