Kazazić: “Studirati na Sveučilištu u Mostaru je mudar izbor za sve buduće studente”

Tradicionalna smotra Sveučilišta u Mostaru održana je u dvije škole u Metkoviću, u Gimnaziji Metković i u Srednjoj školi Metković s ciljem upoznavanja maturanata s fakultetima i studijskim programima koje mogu studirati na SUM-u.

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić je istaknula kako SUM, na ovaj tradicionalan način održavanja smotre, želi pomoći maturantima u donošenju važne odluke, u odbiru studija koji žele upisati.

Studenti imaju brojne mogućnosti i za izvannastavne aktivnosti, stručna usavršavanja i učenje stranih jezika. Studirati na Sveučilištu u Mostaru predstavlja mudar izbor za sve buduće studente jer je Sveučilište priznato kao kvalitetna visokoškolska institucija, kazala je dr. Kazazić.

Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstavili: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski
fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor, priopćeno je sa Sveučilišta u Mostaru.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.