Katy Perry i Orlando Bloom potvrdili vezu zajedničkim posjetom Papi

Ovo je prvi put da su zajedno viđeni u javnosti nakon što su krenule glasine o njihovom pomirenju.

Par je bio na konferenciji u Vatikanu gdje su se rukovali s Papom Franjom.

Slavni par definitivno se pomirio.

U vezi su bili od početka 2016. do ožujka 2017. godine, a početkom ove godine počelo se šuškati da su pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom ponovo skupa.

Glasine su pokrenuli oni sami tako što su na društvenim mrežama oboje u isto vrijeme objavili fotografije iz istog resorta na Maldivima.

Zatim je pjevačica ispod njegove golišave slike na Instagramu na kojoj se pohvalio čvrstim trbušnjacima komentirala da joj se sviđa to što vidi, što je bila dodatna potvrda da su odlučili svojoj vezi pružiti drugu šansu.

A sada su prvi put viđeni zajedno u javnosti nakon pomirenja i to u Vatikanu u posjetu Papi. Glumac i pjevačica bili su na trodnevnoj konferenciji United to Cure koju je organiziralo Papinsko vijeće za kulturu.

Katy je na konferenciji održala govor o meditaciji, kako je ispričala u jednom od svojih Instagram Storyja u kojem je otkrila i da joj društvo u Vatikanu čine njena mama, njen menadžer i njen “dragi” Orlando Bloom, kako ga je sama oslovila u videu.

Par se u Vatikanu upoznao s Papom Franjom.

Katy je za tu prigodu nosila crno te je na glavi imala kapu s mrežicom preko očiju, a Orlando je bio u odijelu.

Osim što su se rukovali s Papom, izgleda da su se u Vatikanu i jako dobro zabavili, ako je suditi po Katynim objavama na društvenim mrežama, prenosi Index.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.