Karlo Marić prvi igrač koji je obranio titulu na stolnoteniskom turniru u Mostaru

U nedjelju je u prostorijama stolnoteniskog kluba Mostar održano Otvoreno prvenstvo Hercegovine 2024 u stolnom tenisu za sve rekreativce.

Turnir je okupio više od 30 igrača iz cijele Hercegovine. Prvi dio turnira se igrao po grupama, gdje su iz svake grupe, dva najbolje plasirana igrača prošla dalje u fazu na ispadanje.

U završnici turnira, tj. u polufinalu ždrijeb je spojio iskustvo i mladost, pa je u prvom polufinalnom susretu Muhamed Kajan bio bolji od Vladimira Vranjića, dok je u drugom polufinalnom susretu dva najmlađa igrača turnira Karlo Marić bio bolji od Igora Savića.

U finalu je Marić bio bolji od Kajana. Karlo je pobjedom u finalu postao prvi igrač koji je uspio obraniti titulu na već tradicionalnom stolnoteniskom turniru, dok su se s trećim mjestom morali zadovoljiti Igor Savić i Vladimir Vranjić.

Ove godine na turniru je nastupilo preko 30 igrača i jako sam zadovoljan prikazanom igrom, gdje se iz dana u dan vidi evidentan napredak skoro svih natjecatelja, tako da je iz godine u godinu turnir sve jači i jači. Još uvijek su u tijeku prijave za novu sezonu stolnoteniske Lige Rekreativaca Hercegovine (STLRH), koja bi trebala startati 25.02. Do sada imamo prijavljenih 10 ekipa, poručio je organizator turnira i STLRH-a glavni trener kluba Toni Vranjić.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.