Kardinal optužen za pedofiliju prijatelj je Vice Batarela, prvog lica konzervativne revolucije u Hrvatskoj

Kardinal George Pell, savjetnik pape Franje i treći čovjek Vatikana jučer je i službeno optužen za seksualno zlostavljanje djece. Time se Sveta stolica našla usred jednog od najvećih pedofilskih skandala ikad, jer je Pell najviši dužnosnik Katoličke Crkve koji je službeno optužen za seksualno zlostavljanje djece, javlja Index.hr.

Posjetio Hrvatsku 2015. godine

Pell je 2015. godine u Zagrebu vodio je misu na proslavi crkvene svetkovine Majke božje od Kamenitih vrata.

Tom prilikom je susret s njim zabilježio i Vice John Batarelo, koji je fotografiju s Pellom objavio na Facebooku. podsjetimo, Batarelo je istaknuti član zaklade Vigilare, ali i jedan od organizatora Hoda za život.

Organizirali TradFest sa konzervativnim kardinalom

Spomenuta zaklada je u listopadu prošle godine organizirala i TradFest –  Festival tradicije i konzervativnih ideja, na kojemu je glavni gost bio konzervativni kardinal Raymond Leo Burke.

Burka je papa Franjo smijenio iz Kongregacije za biskupe, a zatim ga maknuo i s mjesta vrhovnog suca te mu dao tek ceremonijalnu dužnost kao zaštitnika Suverenog vojnog malteškog reda, kako se tada neslužbeno doznalo jer je Burke imao previše ekstremne poglede u vezi pobačaja.

Jedan od govornika na TradFestu bio je i Davor Ivo Stier, tadašnji potpredsjednik vlade.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.