Karate klub Široki Brijeg održao klupsko prvenstvo i polaganje za pojaseve

Karakte klub Široki Brijeg obilježio je kraj uspješne sezone održavši klupsko prvenstvo u i polaganje za pojaseve.

Ljubitelji karatea mogli su uživati dva dana u dobrim i atraktivnim potezima starijih i mlađih uzrasta, natjecanja u borbama i katama.

Klupsko prvenstvo priredilo je jedan pravi mini-turnir, na kojem se moglo vidjeti odličnih i uzbudljivih mečeva. U kategoriji kadetkinja najbolja je bila Petra Zeljko, drugo mjesto osvojila je Iva Matijević, dok su treće bile Magdalena Buhač i Anđela Prusina.

U kategoriji mlađih uzrasta najbolji je bio Karlo Bevanda, srebro je osvojio Kristijan Musa, dok su Bruna Ćorić i David Sesar bili brončani.

U prepunoj dvorani, mališani Karate kluba Široki Brijeg su demonstrirali ono što su trenirali cijelu godinu. Nije nedostajalo atraktivnih i zanimljivih poteza.

Komisija u sastavu Petar Barbir, Danijel Vučić, Mario Vučić i Marko Miloš je ocijenila da su svi uspješno položili za veći pojas. Kao i uvijek, tako je i sada izabran po jedan najbolji iz svake grupe.

U skupini žuti pojas najbolja je bila Petra Lovrić, u skupini narančasti pojas Klara Ivanković i u skupini crveni pojas najbolja je bila Lorena Lasić.

Karate klub Široki Brijeg ovim događajima obilježio je kraj jedne uspješne sezone, ističu iz kluba.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: