Karataši Širokoga u Splitu uzeli dva zlata i tri bronce

U nedjelju 5. veljače 2017. godine održao se 1. Split karate kup u organizaciji karate kluba Dalmacija te uz podršku Hrvatskoga karate saveza.

Na natjecanju je nastupilo preko 700 karataša iz pet zemalja, Hrvatske, Italije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.

Natjecatelji Karate kluba “Široki” osvojili su dva zlata i tri bronce. Zlatnim medaljama i peharom su se okitili Anđela Soldo i Tvrtko Bazina, a brončanom medaljom naš Mile Soldo, koji se nakon nemiloga događaja napokon vratio natjecanju, te Ante Zovkom koji je odličnom taktikom pobijedio tri borbe i Mislav Čović, koji je odličnim nastupom u kategoriji Kata za Široki osvojio medalju.

Moglo je biti više medalja, ali na žalost, Tomo Sesar zbog lošega ozvučenja i komplicirane organizacije nije uopće nastupio.

Uprava kluba zahvaljuje roditeljima na angažiranosti te se raduje narednim natjecanjima kako u Hrvatskoj tako i u drugim zemljama. Svakako s iščekivanjem očekujemo nastup Gabrijele Begić na Europskom prvenstvu u Sofiji u Bugarskoj, priopćeno je iz Karate kluba Široki.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.