Karačić: Zadovoljan sam radom igrača, ali pripremne utakmice bit će pravo mjerilo

Toni Karačić
Nogometaši Širokog Brijega u iščekivanju prve pripremne protiv novog federalnog prvoligaša Posušja, nastavljaju s intezivnim treninzima u tijeku priprema za novu sezonu.

Ujutro rade na kondiciji i snazi, dok se u poslijepodnevnim satima brusi okosnica igre za novu sezonu.

Početak priprema za Široki je otvorio s nikad mlađim kadrom u novijoj povijesti kluba. Priključen je velik broj mladih igrača, od onih novih iz Škole nogometa do onih koji su bili na posudbama, a tu su i dvojica mladih igrača na probi, o čemu je portal Jabuka.tv već pisao.

Radi se o Ivanu Tankuljiću te Ivanu Ikiću, a klubu se ranije pridružio Vladimir Oršolić.

Zadovoljan radom svojih igrača je trener Toni Karačić.

S obzirom na to da je bila duga stanka, i da smo se u nadi za nastavkom sezone samo nakratko spremali, apsolutno sam zadovoljan pristupom svih igrača. Čak trideset i četiri igrača su na pripremama. Tu je puno mladih igrača. Vratili smo sve mlade igrače koji su bili na posudbi. I oni su imali dugu stanku i zato smo ih željeli vratiti radu kako bi ih dobro pripremili, a onda ćemo u hodu odlučiti što će biti dalje s njima. Jedni će ostati, drugi opet otići na posudbu kako bi stekli novo iskustvo i nastavili svoj nogometni razvoj koji ćemo pratiti. Jednako bi se moglo kazati i za igrače pristigle iz Škola nogometa, ističe Karačić.

Ćorić: Mladi igrači trebaju pokazati da mogu nositi dres Širokog, imaju našu podršku

Ipak napominje da će kontrolne utakmice pokazati pravu vrijednost svih igrača.

Ponavljam, radom svih sam zadovoljan, no tek će pripremne utakmice biti mjerilo ocjene svakog pojedinca. Svi će imati priliku nametnuti se, kazao je  Karačić u razgovoru za Sportske novosti.

Široki će prvu pripremnu utakmicu odigrati protiv Posušja u kampu “Musa-Karačić” u subotu 11. srpnja, a nakon toga protiv Čapljine tri dana kasnije.

Novosti s Pecare: Vraćena klupska TV, Radeljić ostaje na posudbi, još jedan igrač na probi

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Izuzetno jaka ekipa.U kupu igraju europski nogomet.U prvenstvu ako zaostanu na tabeli to je zbog nedostatka motiva.Jedna izuzetno jaka ekipa.Lako pobjjede sarajevo zelj i zrinjski a to sto ne mogu krupu i olimpik i ove druge to je zato sto nemaju motiva.Jedna izuzetno jaka ekipa.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.