Karačić: Zachara će vrlo brzo opet biti s nama, u Makarskoj smo imali idealne uvjete – Jabuka.tv

Karačić: Zachara će vrlo brzo opet biti s nama, u Makarskoj smo imali idealne uvjete

Nogometaši Širokog Brijega veći dio zimskih priprema odradili su u svom klupskom kampu na Blatu, međutim posljednjih tjedan dana boravili su u Makarskoj.

A odmah na početku makarske dionice priprema skoknuli su i do Splita gdje su odigrali prijateljsku utakmicu s RNK Splitom i pobijedili s 3:1.

Sada se momčad s Pecare vratila u Široki Brijeg, gdje slijedi završni dio priprema te brušenje forme za nastavak sezone. O pripremama u Makarskoj osvrnuo se i trener Toni Karačić.

Radili smo intenzitetom treninga prilagođenom pripremnom razdoblju u kojem se trenutačno nalazimo. U Makarskoj smo imali idealne uvjete za kvalitetnu regeneraciju momčadi. Igrači kvalitetno rade, na visokoj su razini i evidentna je njihova želja za utakmicama. Novi igrači su se odlično uklopili, prava smo klapa i nestrpljivo čekamo nastavak prvenstva, kazao je Karačić.

Širokobriježane je malo poremetila ozljeda ovozimskog pojačanja Poljaka Mateusza Zachare.

Mateusz Zachara je operiran u SKB Mostar

Istina, odlično ozračje među igračima malo je poremetila ozljeda Zachare, ali takve su situacije nepredvidive i svima se mogu dogoditi. Mene, ipak, raduje da se radi o pravom profesionalcu i on će vrlo brzo ponovno biti s nama, zaključio je Karačić.

Nakon odrađene operacije za klupsku stranicu se oglasio i sam napadač Širokog Brijega.

U dobrom sam raspoloženju nakon operacije, sve je proteklo u najboljem redu. Nestrpljivo čekam izlazak iz bolnice i početak rehabilitacije. Vjerujem kako ću se uskoro vratiti treninzima s momčadi, kazao je Zachara u svojoj poruci navijačima nakon operativnog zahvata u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru odrađenog u četvrtak.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.