Karačić i Mandić nakon dočeka dobru zabavu nastavili u noćnom klubu

Nakon veličanstvenog dočeka srebrenih rukometaša u Mostaru sjajni hercegovački dvojac Igor Karačić i David Mandić dobru zabavu i druženje s navijačima nastavio je u poznatom mostarskom noćnom klubu.

Sjajna atmosfera koju je preko 10.000 ljudi napravilo na Vojničkom igralištu u Mostaru prenijela se i u mostarske noćne klubove.

Navijači su se uz pjesmu sjajno zabavili i s velikim oduševljenjem su dočekali svoje srebrene momke koje su pratili proteklih dva tjedna preko malih ekrana.

Hrvatski rukometaši su nakon četiri godine ponovno osvojili neku od medalja, a nakon punih 10 godina zaigrali su u finalu nekog velikog natjecanja. Tome su značajan doprinos dala i sedmorica rukometaša iz Hercegovine.

Dvojac se u dobrom društvu nastavio dobro zabavljati

Četvorica njih (Igor Karačić, David Mandić, Marino Marić i Josip Šarac) su se u ponedjeljak navečer pojavila na velikom dočeku u Mostaru, a ljubuško-mostarski dvojac Karačić i Mandić nije mogao odoljeti nastavku dobre zabave s navijačima i čarima mostarskog noćnog života, dok su Marino i Josip izgleda produžili na spavanje.

Stoga su s grupom navijača produžili u poznati mostarski noćni klub Golden Cube gdje su ih navijači i drugi gosti s oduševljenjem primili.

Brojni navijači su se s Vojničkog igrališta prebacili u msotarske noćne klubove

A da je tome tako svjedoče i fotografije koje je ovaj noćni klub objavio na svojim stranicama.

Pogledajte kako su se dvojica srebrenih rukometaša opustila u noćnom izlasku nakon dočeka.

Sjajna hercegovačka fešta na dočeku srebrenih rukometaša u Mostaru

Karačić: Hvala vam od srca i skidam vam kapu

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.