Kapetan Tirane stigao u Zrinjski

HŠK Zrinjski Mostar i KF Tirana postigli su dogovor o transferu 22-godišnjeg lijevog braniča Marsela Ismajlgecija, koji je danas potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

Kapetan albanskog prvaka u dresu Tirane je upisao 122 službena nastupa uz 10 pogodaka i 14 asistencija, dva nastupa upisao je i za A reprezentaciju svoje zemlje.

Godine 2021. Nogometni savez Albanije (FSHF) izabrao ga je za najboljeg mladog igrača Albanije.

Amir Gross Kabiri, dopredsjednik HŠK Zrinjski:

Zadovoljni smo angažmanom Marsela Ismajlgecija, jer igrač njegovih kvaliteta odgovara našoj strategiji i ciljevima. Nastavit ćemo jačati našu momčad kako bismo ispunili očekivanja i ostvarili planirana postignuća. Dobrodošao Marsel. 

Zrinjski se poslužio umjetnom inteligencijom u potrazi za pojačanjima

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Amir kabir se pita uskoro dugine boje na korner zastavici i na ručici legende bilbije bravo mali denis bubnjar red army se pita jel tako ,teško je ali objavite komentar

  • Kakve veze imaju “dugine boje?!” Ako klub kontinuirano postiže dobre rezultate, dominira u prvenstvu, iz godine u godinu pravi iskorak u europskim natjecanjima sasvim je nevažno ko je u upravi kluba i kakve su boje korner zastavice.

  • Nije važno ko se pita nego da je HŠK Zrinjski prvi i da mu svi ostali klubovi uključujući i Široki Brijeg gledaju u leđa a izgleda da će još dugo biti tako!

  • A šta uključujući i široki.Pa tko je taj široki jadniče?Ekipa koja je medju 3 najlošije u ligi.Zrinjski kupuje igrača za novce koje široki ne može dobiti u lemuzini za 3 godine.Zato ga i guraju da dobije to pretkolo jado jadni.

  • Široki Brijeg je najbolji klub u BiH a novi ljudi u upravi kluba samo su potvrda toga! Još kad se Mijo vrati ili aktivnije uključi u rad kluba, trofeji će jedan za drugim dolazit na Pecaru.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.