Kapa dolje: Adele u londonskoj tragediji pokazala koliki je čovjek!

Još jednom Adele je pokazala koliko je velika! Naime, nakon što se u Londonu dogodila tragedija u kojoj je požar doslovno progutao zgradu, Adele se pojavila na mjestu nesreće te pružala utjehu ljudima pogođenima tragedijom.

Mnogi njezini kolege izrazili su žaljenje i ponudili pomoć na društvenim mrežama, no Adele je otišla korak dalje pojavivši se osobno na mjestu nesreće, prenosi Dnevnik.hr. Pjevačica se iznenada pojavila i grlila ljude te ispitivala kome treba pomoći, a s njom se pojavio i njezin suprug Simon Konceki.

“Adele je danas viđena kod Grenfell Towera kako pruža podršku obiteljima koje su bile žrtva tragedije”, napisao je jedan od obožavatelja objavivši njezine fotografije na Twitteru. Nije stigla samo Adele, pojavila se i Rita Ora, noseći vreće i kutije pune stvari kako bi pomogla stanarima zgrade, dok je Jamie Oliver pozvao ljude u svoj restoran.

“Hrana i piće su besplatni, samo dođite, odmah smo iza ugla. Pričajte s voditeljem restorana, dat će vam sve što može”, pozvao je Jamie ljude pogođene tragedijom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.