Kaos u Kumanovu: U oružanom sukobu poginula tri policajca, a više ih ozlijeđeno

Više ljudi ozlijeđeno je u subotu u Kumanovu u sukobu policije sa nepoznatom naoružanom skupinom, javili su makedonski mediji. Prema posljednjim informacijama poginula su tri pripadnika policije.

Pomoćnik ministra za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova Makedonije Ivo Kotevski, rekao je za Telegraf.mk da je trenutno prerano da priopći detalje ove akcije i najavio je više informacija tijekom dana, javlja Blic.

U gradu Kumanovu trenutno je u tijeku policijska akcija koja je na tragu neidentificirane oružane skupine, ovo je potvrdio službenik iz Ministarstva unutarnjih poslova. U ranim jutarnjim satima u ovom gradu se čula pucnjava.

Kumanovo nadlijeće helikopter MUP-a, policijske snage iz cijele zemlje upućene su u taj grad, a građanima je zabranjeno da napuštaju domove. Hitna pomoć je obavijestila da trenutno ima dva medicinska tima na terenu u tom dijelu grada.

Policijska akcija se odvija u naselju Diva, javlja Blic.

https://www.youtube.com/watch?v=HOrf7DWf5vo#t=21

Makedonski mediji prenose da su dvije naoružane grupe rano jutros zauzele izlaz iz grada, nakon čega je započela razmjena vatre sa policijom.

Mediji su jučer objavili informaciju da se u Makedoniji nalaze kriminalne bande sa Kosova, koje žele da izazovu incidente, odnosno izvrše napad na kasarnu, policiju i sud.

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.