Kandit Čokofest: Nova čokokraljica je Ana Bašić!

Unatoč lošim vremenskim neprilikama koje su zahvatile Hercegovinu, treći kat Mepas Mall-a jučer je bio prepun posjetitelja. Razlog tome je Kandit Čokofest, čokoladno natjecanje do posljednje kockice čokolade, u kojem titulu čokokralja može ponijeti samo jedna osoba.
Na samom početku Čokofesta sudjelovalo je 30 natjecatelja, koji su morali proći nekoliko izazova kako bi stigli do finala, u kojem ih je čekao prošlogodišnji čokokralj Slobodan Jovanović.

Za titulu najboljeg bilo je potrebno sudjelovanje u timskom radu, ali i uspješnost kod pojedinačnih eliminacijskih krugova. Trebalo je preživjeti sljedeću čokotorturu: utrka štafete sa Saga bombonijerom na malenoj žlici, pojesti najviše čokolade u 3 minute, pogoditi okuse Kandit čokolada, te na samom kraju izazvati čokokralja u napeti dvoboj – tko će prvi pojesti čokoladu od 250 g.

U neizvjesnoj borbi pobjedu je odnijela Ana Bašić iz Posušja, koju ni nevrijeme nije moglo spriječiti da dođe po glavnu nagradu – godišnju zalihu čokolade.
Zahvaljujemo svim sudionicima najslađeg natjecanja, kao i partneru natjecanja osječkom Kanditu, koji je za sve pripremio dovoljne količine omiljene slastice.

Pratite nas i dalje na Facebook stranici.

20 19 1 18 16 14 13 10 9 8 7 6 2 naslov

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.