Kakvi su badići “in”, a kakvi “out” ove sezone

Većina dizajnera preporučuje jednodijelne kupaće kostime, gaćice višeg struka i gornje dijelove koji nisu previše oskudni.

Sezona kupaćih kostima samo što nije nastupila, pa ukoliko uskoro planirate u kupnju, sigurno će vas zanimati kakvi su modeli in ovoga ljeta. Kreatori su potražili inspiraciju u retro strujanjima i krojevima pa za ovo ljeto predlažu modele koji su konzervativniji, čedniji te manje otkrivaju.

Većina dizajnera preporučuje jednodijelne kupaće kostime, gaćice višeg struka i gornje dijelove koji nisu previše oskudni. Dakako, prije nego što se odlučite za određeni model, vodite računa i o građi kako biste na plažu zakoračili puni samopouzdanja.

Dizajnerica Anna Laub iz Prisma predlaže jednostavne linije prilagođene tijelu, a posebno joj se sviđaju jednodijelni modeli koji su se unazad nekoliko sezona vratili u velikom stilu, piše Tportal.

badici

“Šarmantan mi je trend spajanja različitog gornjeg i donjeg dijela kupaćeg kostima pa smo takve modele uvrstili u našu novu kolekciju. Štoviše, čak ne moraju biti od istog materijala ili strukture. Što različitije, to bolje'”, kaže. Dodala je da ove sezone nisu in previše izrezani kupaći kostimi.

S njom se slaže i dizajnerica Morgan Curtis (Solid & Striped) te preporučuje jednodijelne kupaće kostime, gaćice visokog struka, resice i mrežaste tkanine! Što više jednostavnijih linija, a što manje nepotrebnih detalja.

(www.jabuka.tv)

Klikni OVDJE i posjeti naš novi kutak LIFE


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.