Kakve scene u Premier ligi: Navijač se zavezao za gol, poznat i razlog

Utakmica Premier lige između Evertona i Newcastlea je bila zanimljiva po mnogočemu.

Navijač je ušao na teren te se zavezao za okvir gola Evertona.

Utakmica je morala biti prekinuta dok ga nisu odvezali, drugo poluvrijeme je većinom proveo iza reklama ležući na podu.

Evo kako je to izgledalo.

U srijedu, na utakmici Liverpoola i Arsenala se ista scena dogodila. Tada se navijač zavezao za okvir gola s istim natpisom na majici na kojoj je pisalo: ‘Just stop oil’. Odajući dojam da je dio organizacije koja se bori za zaštitu okoliša i borbu protiv klimatskih promjena.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • I ovi Zeleni mi idu na ku…
    Nek procitaju malo kako se prave baterije za ta njihova elektricna sranja i kako se rudari litij. Mozda im dodje iz guzice u glavu

  • Novi komunizam su zeleni. Bože moj i dobro nam je kakvih poremećenih umova ima na svijetu. Ako želi zeleni život neka nabavi krave,ovce,koze,piliće i bez pakiranja živi. Neka usije salatu, blitvu, rajčicu i bere bez pakiranja u plastiku. Neka izbaci iz kuće hladnjak, perilicu, sušilicu,bojler, TV, mobitel, fen i ostala pomagala. Neka se vrti po svom dvorištu i ne putuje avionom,autom, biciklom,romobilom. Neka hoda bos koliko se samo energije potroši za njegove cipele. I onda neka dođe prosvjedovati.

    • Upravo tako….. ” zeleni” su oruđe globalista kojim nas ucjenjuju…oni ih plaćaju…klimatske promjene su paravan…. plastika je problem…krčenje šuma, ali to ih ne zabrinjava…krave koje prde su problem i ljudi što udišu zrak…. bolesnici.

  • Ko i ona Šveđanka što je potrošila više goriva vozajući se avionom i brodom nego što će netko cijeli život potrošiti.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.