Kako se riješiti udubina od namještaja u tepihu: Treba vam samo kuhinjska krpa i glačalo

Nakon nekoliko godina držanja namještaja na istom mjestu na tepihu, sasvim je prirodno i normalno da će se na tom mjestu stvoriti udubine te tepih neće izgledati jednako.

Postoje mnogobrojni načini kako se riješiti tih udubina, ali ovaj je toliko jednostavan da ne morate ni pomaknuti tepih, a sve stvari potrebne već imate u kućanstvu.

Nancy Birtwhistle odlučila je promijeniti raspored namještaja u dnevnom boravku te je otkrila da u tepihu sada ima udubine gdje je nekada stajao trosjed.

Njezin jednostavan trik za rješavanje tog problema skupio je nekoliko tisuća lajkova na društvenim mrežama, a sve što je potrebno su kuhinjska krpa i glačalo.

Prvo što trebate napraviti je staviti kuhinjsku krpu preko udubine te zatim glačalom, zagrijanim na visokoj temperaturi, lagano prijeći preko nje. Najbolje bi bilo koristiti i gumb za paru, ako postoji ta mogućnost.

Nakon toga možete iskoristiti vilicu kojom ćete lagano podići preostale linije, ali to ovisi o jačini glačala.

Korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni njezinim lakim trikom i brzo podijelili svoja mišljenja, prenosi Večernji.hr.

“Ovo ću odmah danas probati, baš sam se pitala kako se riješiti tih udubina iz tepiha u spavaćoj sobi”, komentirala je jedna korisnica. “Upravo sam pokušavao naći rješenje za taj problem. Odlično”, komentirao je jedan korisnik. “Sjajno, stvarno je tako lako”, komentirali su korisnici.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.