Kako se neodoljiva Gal Gadot pripremala za ulogu Wonder Woman? – Jabuka.tv

Kako se neodoljiva Gal Gadot pripremala za ulogu Wonder Woman?

Magnus Lygdbäck pomogao je brojnim glumcima da uđu u herojski oblik za uloge na velikim ekranima, uključujući zvijezdu Tomb Raidera Aliciju Vikander i Batmana protiv Supermana. Nedavno je surađivao i sa glumicom Gal Gadot.

On joj je pomogao da dovede svoju figuru u vrhunsko stanje za superherojski nastavak Wonder Woman 1984. U svom YouTube videu Lygdbäck je otkrio plan prehrane koji je Gadot pratila dok se pripremala za snimanje filma. Dijeta je iznenađujuće jednostavna, piše Body.ba.

Umjesto da osmišlja vrlo restriktivne dijete, Lygdbäckov pristup fokusira se na visokokvalitetnu prehranu za 17 od 20 obroka. Kad je Gadot jela pet obroka dnevno tijekom svojih treninga za film, to je značilo da u je u četverodnevnom razdoblju mogla jesti što god je htjela za tri obroka.

Za zdrave obroke, Gadot je jela svakodnevne makronutrijente (100 grama proteina, 200 do 240 grama ugljikohidrata i 90 grama masti) te je izbjegavala jednostavne brze ugljikohidrate zbog njihovog utjecaja na šećer u krvi.

Njen tipičan doručak su bila jaja sa sporim izvorom ugljikohidrata i zob bogata proteinima. Ručak bi bila piletina ili riba sa puno povrća. Za večeru bi jela odrezak, salatu i integralnu rižu. Također je dva puta dnevno jela zdrave grickalice.

Kako isprobati ovu dijetu?

Za sve one koji žele isprobati ovaj plan prehrane kod kuće, Lygdbäck ima pojednostavljenu metodu kojom osigurava da unosite pravu količinu svake hrane: birajte porcije veličine šake.

Tako bi se, na primjer, doručak sastojao od jedne šake proteina i pola šake složenih ugljikohidrata. Međuobrok bi bio šaka proteina, a pola šake ugljikohidrata ili masti. Ručak bi bio šaka proteina, šaka ugljikohidrata i dvije šake povrća, a večera bi bila ista.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.