Kako doći do jedne od najljepših i najposjećenijih uvala i plaža na hrvatskim otocima

Bijeg na hrvatske otoke savršeno je rješenje za ljetovanje, no kako zapravo doći na otoke, a da ne potrošimo cijelu ušteđevinu na put?

Kristalno čisto more i sitni pijesak najomiljenije su nam stvari ljeti. Iako imamo osjećaj da su hrvatski otoci skupe i daleke destinacije i radije se odlučimo za ljetovanje na kopnu, mi vam donosimo cijene i savjete kako najbrže doći do njih!

Uvala i plaža Stiniva definitivno je jedna od najposjećenijih plaža proteklih godina u Hrvatskoj. S obzirom na cijelu situaciju i manji broj turista u cijeloj Hrvatskoj, manji broj ih se odlučuje posjetiti i Stinivu.

Postoji više načina kako doći do Stinive, najjeftiniji je sa samog Visa i s Brača, odnosno mjesta Milna. Dolazimo li iz Hercegovine najpristupačniji način je iz Splita.

Na rivi postoje mnoge agencije koje nude prijevoz brodom do uvale i povratak, a sama cijena jednodnevnog izleta koji uključuje Modra špilja, Komiža, Stiniva, Hvar i Budikovac iznosi oko 700 kn po osobi.

Napominjemo da se ulaz u Modru špilju naplaćuje posebno, a iznosi 70 kn.

Naša preporuka je odlučite iz Splita krenuti za Vis trajektom, a povratnu kartu ćete platiti 90 kn po osobi. Do čarobne Stinive možete doći i pješice, a vjerujte nam, vrijedna je hodanja.

Hrvatski otok na koji su mnogi zaboravili, a cijene su vrlo pristupačne

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.