Kako djevojku odvesti u krevet

Iako je sex sastavni i nezaobilazni dio ljubavnog odnosa – odvesti curu u krevet nije nešto što bi trebalo biti primarno u tom odnosu. S druge strane, nekad postoji obostrana želja, ali zbog nedostatka iskustva, nedovoljne prisnosti ili iz bilo kojeg drugog razloga „odvesti curu u krevet“ postaje problem. Pa evo nekoliko savjeta kako se lakše snaći u toj fazi veze:

1) Ono što je u svakoj vezi važno, a naročito je važno za sex, to je da se mora doći do određenog nivoa prisnosti, a da bi se do tog nivoa prisnosti došlo, neminovno mora da prođe određeno vrijeme, ali to ne znači da čisto mora proći neko vrijeme prije nego što se ode u krevet jer tako treba, nego to znači da morate dati vremena i sebi i partnerici da se što bolje upoznate, kako bi bili opušteniji jedno pred drugim pa samim tim i prisniji. Zato – ne žurite.

2) Zatim, da bi se djevojka odlučila na taj korak neophodno je da ima povjerenja u svog partnera. Hoće li djevojka i u kojoj mjeri imati povjerenja u momka zavisi isključivo od njegovog ponašanja. Ponašajte se tako da vaša djevojka vidi da ste Vi osoba na koju se ona može osloniti, da ste osoba kojoj može da vjeruje, da niste netko tko će ju dovesti u bilo koju vrstu neugodne situacije, ako date neko obećanje – održite riječ i jednostavno, pokažite postupcima da ste osoba od povjerenja, ako to zaista i jeste.

3) Kao što je i u životu, skoro u svemu što radimo bitno da budemo sigurni u sebe i u to što radimo, tako isto je to važno i u jednoj vezi. Djevojka mora vidjeti da ste vi sigurni u sebe, i koliko god da zapravo niste – ne pokazujte to jer to odbija. Time što ćete biti sigurni u sebe u nastupu, pokazat ćete da znate i što želite i zašto to želite i da umijete da uradite kako treba to što želite.

4) Sex je mnogo više od fizičkog čina i vrlo često sam fizički izgled igra najbeznačajniju ulogu, zato, trudite se da se dopadnete djevojci na sve načine, a ne samo fizički. Budite duhoviti, zanimljivi, odlučni, dominantni (u normalnim granicama), budite onaj pored koga će se ona osjećati kao najpoželjnija žena na svijetu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.