“Kafana je moja sudbina”: Irski vodoinstalater iskopao tunel od sobe do kafića – Jabuka.tv

“Kafana je moja sudbina”: Irski vodoinstalater iskopao tunel od sobe do kafića

Želite do kvartovskoga kafića na piće, a nekako vam se ne da izaći na ulicu? Iskopajte tunel u vlastitoj sobi.

Upravo to je učinio jedan irski vodoinstalater. Petnaest godina trebalo je Patsyju Kerru da iskopa tunel od vlastite spavaće sobe do kafića udaljenoga 800 metara. Inspiraciju je dobio iz kultnoga filma “Iskupljenje u Shawshanku”, a razlog svega je jako hrkanje njegove žene, prenosi 24sata.hr.

“Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam pogledao ‘Iskupljenje u Shawshanku’, odlučio sam nešto poduzeti u vezi toga. Palo mi je na pamet početi kopati rupu u smjeru kvartovskoga kafića, a koristio sam sve moguće vrste alata, od žlice do bušilice za tunel, koju sam uspio ‘prošvercati’ u sobu dok supruga nije bila kod kuće”, izjavio je Kerr.

Pet je godina svaku večer odlazio u kafić kroz tunel koji je vodio u ženski toalet, a njegova žena nije imala pojma o ovom ludom pothvatu.

Ipak, s vremenom je otkrila da nešto ne “štima”, kao i vlasnik kafića kojem je bilo čudno što redoviti gost stalno radi u ženskom toaletu. Kerr je na kraju priznao da mu je drago što je uhvaćen, jer se svako jutro budio mamuran i s mirisom alkohola.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.