Kada objavite sliku od djeteta dovodite ga u opasnost

Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, otac tinejdžerice Tijane iz Subotice koju je 2014. godine oteo, silovao i ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić, nakon obitelji tragedije život je posvetio spašavanju djece od monstruma i borbi protiv pedofilije.

Na društvenim mrežama Jurić je danas objavio upozorenje roditeljima koji objavljuju slike djece.

Kada “okačite” fotografiju vašeg djeteta na društvenu mrežu, budite svjesni toga da ste u opasnost doveli svoje dijete. Možda ćete kao ova majka pronaći upravo svoje dijete na nekom od pedofilskih stranica, možda će dijete biti i našminkano (iako to niste uradili, ali postoji photo shop ), jer se baš tako našminkano sviđa nekim čudnim, starijim čikama…

Onda ćete pročitati na stotine komentara kako je vaše dijete, slatko, kako ima divne usne , u stvari totalno je “sexi”. Zato, prije svakog objavljivanja na Instagramu, Facebooku, ili nekoj drugoj mreži, samo da bi se pohvalili kako imate predivno dijete, razmislite da li je to dobar potez…  ,napisao je Jurić i objavio link teksta u kojem Amanda Morgan, 29-godišnja majka djevojčice, upozorava roditelje na opasnost da javno dijele slike svoje djece, piše Azra.

Dok je na društvenim mrežama sretno pokazivala svoju lijepu kćerkicu, Amanda nije imala pojma da je dijete dovela u veliku opasnost.

Kasnije je otkrila da slike njenog djeteta dijele na ‘slatkim stranicama za bebe’ na Facebooku i Instagramu. Roditelji koji su pokušavali zatvoriti uznemirujuću web stranicu pedofilskog sadržaja brzo su alarmirali Amandu. Ne samo da su tri slike njene bebe ukradene, već su one i uređene tako da se činilo da dijete ima šminku.

Amanda je odlučila otvoriti račun za strašnu web stranicu kako bi mogla vidjeti koje se slike njezine djevojčice koriste. Ostala je šokirana otkrićem zlostavljanja djece i tisućama korisnika s pedofilskim korisničkim imenima.

(www.jabuka.tv) 

2 komentara

  • E da bar procitaju sirokobrijeske mame, kao prvo briga nekog za slinavu tudju djecu (ima svatko i svoje) a kao drugo nije mi normalno da ih toliko pokazuju javnosti upravo i zbog ovoga, zelja za dokazivanjem i tko ti je k’o one j..se i imaju sad dite vaauuu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.