Kada će se mijenjati Zakon o raspodjeli javnih prihoda?

Već godinama traje priča o nužnosti promjene Zakona o raspodjeli javnih prihoda.

Sarajevo prima dvostruko više novca nego svi ostali, a skoro sve županije osim Sarajevske su suglasne kako zakon mora biti promijenjen i novac pravednije raspoređene.

Na ovu temu za RTV Herceg-Bosne govore predsjednici vlada pojedinih županija i ministri financija.

Pogledajte što su rekli.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Ma dokle god je ovaj komunistički ,sotonistički HDZ na vlasti ne Ce nam biti ni milimetra pomaka ,sto ekonomski ,socijalno i ostalo…..bolje bi bilo da se odvojimo ako mozemo kao samo Rep Hercegovina ,ili nesto sl.gdje je vecina jedan hrvatski narod da imamo svoje pravosude,zdravstvo,skolstvu,uvesti visestranacije a ne samo HDZ koda smo u Jugoslaviji pa samo jedna stranka nas predstavlja , niti nam treba Sarajevo,Banja Luka ali niti matica Hrvatska to bi bilo najbolje, a ovo Dayton i pusti sporazumi, nista nam Nece donijeti novo a da ne govorimo Izborni zakon i sl.

  • Moj Cosicu, u pravu si! Samo mi sto imamo vise prihoda mi sve manje imamo, a to mislim na vecinu ne na tebe naravno. Propastcu necega dobijemo vecinu osiromasenih i veliki broj hrvata koji se iselise, onda nakon toga i par milionera. Nemoj molim te, odmori malo. Skrivanje iza hrvatskih interesa nemoj molim te.

  • Zar ovo nije pitanje ravnopravnosti GRAĐANINA za Ustavni sud, gdje su naši političari njima je odlično, sad bi se mogao i promijeniti SDA izgubila Sarajevo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.