Kad vidim da Slovenci počnu graditi zid, mi ćemo ga sagraditi duplo brže – Jabuka.tv

Kad vidim da Slovenci počnu graditi zid, mi ćemo ga sagraditi duplo brže

Premijer Hratske Zoran Milanović rekao je večeras u emisiji Veto na Jabuci TV da neki izbjegličku krizu koriste u predizborne svrhe. Milanović je rekao da Austrija nije zatvorila granicu niti to može te da je razgovarao s austrijskim kancelarom Wernerom Faymannom.

Rekao je da Hrvatskoj kriza teže pada nego Sloveniji, a za Mađare je rekao da glume čuvare kršćanstva iako kroz nju izbjeglice samo prolaze. Rekao je da gradnja zida na granici nije rješenje.

– Kad vidim da Slovenci počnu graditi zid kao Mađari, mi ćemo ga sagraditi duplo brže, rekao je Milanović i dodao kako taj zid može svaka budala sagraditi, no da to nije rješenje.

Milanović je rekao da izbjeglička kriza nije važnija od izbora.

– To je poluizvanredno stanje kojim upravljamo rutinski, a opet nije rutina, rekao je Milanović, prenose hrvatski mediji. Prognozirao je rezultate parlamentarnih izbora.

– Mislim da ćemo imati apsolutnu većinu, HDZ isto, ali vjerojatno neće imati ni jedni ni drugi, rekao je Milanović.


7 komentara

  • Slovenci su ga već sagradili, samo što to drug Milanović ne može i neće da vidi. Tko li će dobiti izbore? Na jednoj strani Milanović, Jovanović, Ostojić, Frljić, Pusić, Josipović, Čačić, Kosor, a na drugoj Karamarko, Jandroković, Šuker, Kovač, Vaso, Ljubić??? Koji izbor pred narodom? Vidi li narod od ovoga stabla šumu koja mu se nudi kroz treću opciju u UiO, Most-u, i ostalim medijski zabranjenim opcijama?

  • M ILANOVIĆ ODBIJA GRADIT OGRADU JER NEDA MERKELICA NJOJ TREBAJU MIGRANTI I ONA JE TREBALA ORGANIZIRATI AVIO KOMPANIJE PA TU BAGRU UVEST DRITO U NJEMAČKU .OVAKO SIROMAŠNU HRVATSKU NJENA POLITIKA JOŠ VIŠE OSIROMAŠILA.OGRADA ĆE SE GRADITI KAD BUDE PREKASNO ZA SVIH NAS .NITKO NEK NE NAZIVA OVE NASILNIKE IZBJEGLICAMA.TO SU OKUPATORI I NASILNICI PRLJAVI.

  • On- Hrvatska je moja država i svi su naši sa obje strane granice uvijek zajedno i u ratu i miru.
    Lijepa naša je naša hrvatska zemlja ,svakog Hrvata ma gdje živio i nema nikakve razlike izmedju Hrvata u Hr,Bih,Americi..NIKAKVE.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.