Kad se možemo nadati novoj Vladi HNŽ-a?

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović održao je sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegovačko–neretvanske županije u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, priopćeno je iz ove stranke.

Na sastanku se razgovaralo o trenutnoj političkoj situaciji u BiH, procesu formiranja izvršne i zakonodavne vlasti.

Ocijenjeno je kako Vijeće ministara BiH funkcionira u punom kapacitetu, dok se potvrda nove Vlade Hercegovačko-neretvanske županije očekuje odmah nakon uspostave Vlade Federacije BiH, istaknuto je.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije Stjepan Bošković nazočne je upoznao o dinamici vođenja pregovora oko uspostave vlasti u županiji, postavljenim ciljevima, te o stanju i aktivnostima koji se provode na području županije.

Čović je govorio o održanim razgovorima vezanim za formiranje Vlade Federacije BiH.

Istaknuo je kako će i Federacija Bosne i Hercegovine u predviđenom roku imati novu Vladu, kako bi se implementacija rezultata Općih izbora završila imenovanjem i nove izvršne vlasti u ovoj županiji.

Također, nazočne je izvijestio o aktivnostima i pripremi za Sabor HDZ-a BiH koji je najavljen za svibanj.

Govoreći o budućim i aktualnim projektima, općine i gradovi te županija svakako mogu računati na pomoć većih razina vlasti, Vijeća ministara i kroz Vladu Federacije, ali i kroz strukturu javnih poduzeća na području županije, istaknuo je Čović.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.