Justin Bieber odbacio optužbe za seksualno zlostavljanje

Popularni kanadski pjevač Justin Bieber odbacio je optužbe za silovanje koje su objavljene na Twitteru tijekom vikenda putem dva profila.

Na profilima su objavljene optužbe za seksualno zlostavljanje iz 2014. i 2015. godine.

Profil jednog anonimnog korisnika je uklonjen s Twittera, dok drugi profil nije anoniman te je još uvijek aktivan.

Potom je uslijedio i Bieberov odgovor.

Svaka optužba za seksualno zlostavljanje se treba shvatiti veoma ozbiljno pa je zbog toga potreban moj odgovor. Međutim, ova priča je praktično nemoguća i zbog toga surađujem s Twitterom i vlastima kako bi se poduzele pravne mjere, poručio je pjevač putem Twittera.

Profil ženske osobe poznate samo kao Danielle sadrži detalje o navodnom zlostavljanju u Houstonu. Ona tvrdi da se incident dogodio 9. ožujka nakon iznenađujućeg Bieberovog nastupa u baru pred malobrojnom publikom. Navela je da ju je pjevač potom pozvao u hotel Four Seasons u Austinu, a s njom su bile i dvije prijateljice.

Danielle tvrdi da godinama nikom ništa nije govorila, ali da sada ide na terapije te da je razgovarala s obitelji i prijateljima. Tvitovi su izbrisani, ali ne prije screenshotova koji se i dalje dijele društvenim mrežama.

Istina je da sam iznenadio ljude u Austinu gdje sam se pojavio na sceni i otpjevao nekoliko pjesama. Međutim, ta osoba nije znala da sam tu bio s tadašnjom djevojkom Selenom Gomez, dodao je Bieber.

On je također objavio screenshotove i članke koji dokazuju da je bio u društvu Selene Gomez sporne noći, piše BBC.

Također, naveo je da nije odsjeo u hotelu Four Seasons nego u hotelu Westin pod lažnim imenom Mike Lowery, ali da je bio u restoranu Four Seasonsa narednog dana.

Na optužbe druge osobe poznate kao Kadi, koja ga optužuje za zlostavljanje u hotelu u New Yorku u ožujku 2015. godine, nije odgovorio.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.