Jurilj: “Zapadna Hercegovina može biti specifičan brend s visokom i vrijednom ponudom”

S ciljem razvoja turizma Županija Zapadnohercegovačke (ŽZH), Vlada ŽZH zajedno sa svojim Uredom za europske integracije, općinama i gradovima na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva predstavlja se posjetiteljima na zajedničkom štandu na jako zanimljiv i inovativan način.

Prema riječima Ivana Jurilja, ravnatelja ureda Vlade ŽZH za EU integracije, želja je Zapadnu Hercegovinu predstaviti kao specifičnu regiju s posebnim naglaskom na aktivni turizam.

ŽZH je već pri kraju izrade plana razvoja turizma, u proceduri je zakon o turizmu. Već radimo određene poticajne mjere. Sajam je prilika da iskoračimo s novim pristupom u promociji županije, kazao je Jurilj dodajući kako svi posjetitelji štanda ŽZH mogu iskusiti ljepote županije uz pomoć VR tehnologije.

Jedini imamo virtualno putovanje kroz određene specifične lokacije Zapadne Hercegovine kao što su Peć Mlini, Vodopad Kravica, Park prirode Blidinje. Ovo je jedan jedinstveni doživljaj putovanja koji vas treba potaknuti da i fizički posjetite ove lokacije, dodaje Jurilj u razgovoru za portal Jabuka.tv.

Tijekom svih dana trajanja sajma i kroz virtualne naočale posjetitelji mogu doživjeti jedinstveno virtualno putovanje ŽZH.

Ovo je prvi iskorak u svemu ovome. Nadam se da ćemo na ovom tragu nadograđivati cijelu ponudu, zaključio je Jurilj naglašavajući kako Zapadna Hercegovina može biti specifičan brend s visokom i vrijednom ponudom.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.