Juniori HKK Široki: “Večeras budimo velika snaga Sportskom ponosu Hercegovine”

Juniori HKK Širokog, koji su pokretačka snaga navijanja u dvorani na Pecari, oglasili su se otvorenim pozivom za sve navijače da dođu podržati mladu momčad HKK Široki u prvoj utakmici protiv Sparsa.

Istaknuli su kako se na ovoj utakmici priprema posebna navijačka koreografija, ponovo se organizira druženje u klupskom kafiću “Basket”, a isto tako juniori Širokog poslali su lijepu poruku podrške i nogometašima Širokog Brijega, koji jesu u srijedu ukupno izgubili finale Kupa, ali su u uzvratnoj utakmici na Pecari pobijedili i pokazali dobru i borbnu igru.

Dan ranije predsjednik HKK Široki Igor Jelčić je na konferenciji za medije, pohvalno govorio o momcima iz Škole košarke HKK Široki koji su se potpuno stavili u funkciju kluba i svojim mladenačkim entuzijazmom i žarom su pravi predvodnici navijanja u dvorani na Pecari. Po gradu su istaknuti novi transparenti podrške košarkašima Širokog, sve kako bi se atmosfera još više podgrijala.

Košarkašima Širokog podrška s tribina je itekako važna u ostvarenju novog cilja, napada na naslov prvaka BiH, a još jednom su sve ljubitelje košarke u Širokom Brijegu i i šire pozvali juniori HKK Široki, koji će večeras opet stati na isto mjesto iza gostujuće klupe i pjevati i navijati za “Samo jedno ime Široki”.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti.

Vođeni samo jednom ljubavlju, onom prema našem gradu, imamo i osjećamo potrebu da svim srcem navijamo i podržimo i naše nogometaše u borbi za zajedničke ciljeve i trofeje. Jer svima nama je u cilju da naš grad i naši klubovi sjaje u najboljem svjetlu i predstavljaju uzor za one koji nas poštuju i trn u oku onih kojima smetamo. Nažalost naši nogometaši nisu uspjeli osvojiti trofej, ali osvojili su naše poštovanje jer su se borili i ginuli za sveti dres i grb grada kojeg predstavljaju.

Finale pred vratima, a iz Širokog poručuju: “Nismo još završili posao, tražit ćemo svoju priliku protiv Sparsa”

Zbog toga i iste te ljubavi prema našem gradu koja nas vodi da bodrimo naše nogometaše pozivamo i sve navijače i simpatizere našeg nogometnog kluba da dođu i podrže naš košarkaški klub večeras u prvoj utakmici u seriji finala za jubilarni 10. naslov državnog prvaka.

Naš košarkaški i sportski ponos Hercegovine je to zaslužio, jer naši momci (posebno naglašavajući naši, jer su gotovo svi potekli iz naše košarkaške škole) također tijekom cijele sezone ginu za naš sveti dres i bore se za svaku loptu kao da je zadnja. Zbog svega ovoga idealna je prilika da napunimo našu dvoranu i ponovno je učinimo ljepoticom takvom da nam se svi u regiji dive.

Pozivamo sve navijače da dodu u što većem broju. Po sjedištima na tribinama bočno od koševa bit će postavljena i posebna koreografija koja će, vjerujemo, i dodatno namamiti posebne uzdahe svih prisutnih. 

One najvatrenije pozivamo da dođu na tribinu iza gostujuće klupe da s istom ljubavlju i elanom pjevamo, bodrimo i volimo i naš sportski ponos Hercegovine.

A prije toga pozivamo sve opet i na zajedničko druženje i zagrijavanje navijača pred utakmicu u klupskom kafiću “Basket” od 18:30 sati.

U četvrtak u 20:00 sati, znaš mjesto na kojem trebaš biti. Dođi, navijaj, uživaj!

(www.jabuka.tv)


6 komentara

 • Ovo su prava,zdrava, djeca. Svi su sportaši i oni su ti koji prave atmosferu jer razumiju košarku. Nemojte samo dozvoliti Škriparima ako dođu da navijaju kao da su na nogometu, jer oni ne razumiju košarku. Neka budu dio vas,jer vi točno znate kada treba dići atmosferu i napraviti pritisak. Škripari su dobrodošli, to se podrazumijeva,ali ovo je jedan drugi sport kojemu ne treba bezlični zvuk indijanskog TAM TAMA i nerazumljivo pjevanje. Dođite i podržite košarkašku publiku na njihov način!!!

  24
  • Odličan komentar iznad. Navijači i ljubitelji košarke dođite i iz okolnih mjesta da zajedno napravimo lijepu atmosferu i korektnim navijanjem podržimo Ponos Hercegovine.

   10
 • Pretpostavljam da će biti puno mladih ljudi, srednjoškolaca, kolega onog najvatrenijeg dijela publike. Možda ne bi bilo loše da ako to bude tako pokušate ili ih okupiti oko vas ili da se vaša skupina ubaci na obje tribine, jedni nasuprot drugih,tako da svojim navijanjem dignete cijelu dvoranu da se protivniku g… smrzne od prve do zadnje minute i da svih 40 minuta ne bude posustajanja.

  10

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.