Jozo Ivančević ponovno kandidat za načelnika općine Prozor-Rama

U odličnom ozračju, uz sudjelovanje više od 30 članova Općinskog odbora, u Prozoru je u četvrtak 6. kolovoza, održana sjednica OO HDZ 1990 Prozor-Rama, sa ciljem utvrđivanja kandidata za načelnika općine i liste kandidata za Općinsko vijeće Prozor-Rama za predstojeće lokalne izbore.

Kandidat za načelnika bit će dr. Jozo Ivančević, dosadašnji načelnik ove općine (od 2008. godine).

Utvrđena je i lista od 25 kandidata za Općinsko vijeće. Nositeljica liste bit će dr. Mara Anđelić,
ravnateljica Doma zdravlja “Rama”, dugogodišnja aktivna članica Devedesetke, u sadašnjem sazivu Općinskog vijeća Predsjednica kluba vijećnika HDZ 1990, ranije zastupnica u Skupštini Hercegovačko-Neretvanske županije.

Zaključili smo da je odlično što postoji dobar interes za sudjelovanje u političkom životu naše općine. Imali smo više kandidata nego što imamo pravo kandidirati, ali smo u jednom demokratskom, ugodnom ozračju odabrali njih 25 koji će se naći na listi za Općinsko vijeće. Svi kandidati su predloženi od temeljnih ogranaka, a prihvaćeni jednoglasno od cijelog Odbora, što znači stvarnu demokraciju u ovoj stranci. Imena kandidata na listi za OV objaviti ćemo nakon potpisivanja izjava o prihvaćanju mandata, rekao je Danijel Burečić, tajnik Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor-Rama, priopćeno je iz OO HDZ 1990 Prozor-Rama.

Podsjećamo da su lokalni izbori u BiH raspisani za 15. studenog 2020. godine te da procedura prijave kandidata za općinska/gradska vijeća i za načelnike, odnosno gradonačelnike traje do 17. kolovoza 2020. godine.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.