Joško Lokas najavio 3×3 Kočerin 2024.

Zbog velikog odaziva koji organizatori nisu očekivali, turnir 3×3 Kočerin 2024. će započeti u četvrtak, 30. svibnja s početkom u 17:00 sati.

Turnir se po treći put održava na igralištu Osnovne škole Kočerin kod Širokoga Brijega, a sudeći prema najavama očekuje nas pravi futsal spektakl.

Igra se po sustavu 3×3 na male golove, a najbolje ekipe očekuju vrijedne nagrade. Svaku večer bit će organizirana velika tombola za sve posjetitelje kao i raspucavanje penala za muškarce uz jedan novitet, raspucavanje penala za žene.

Osim toga, goste očekuje bogat gastronomski program uz točeno pivo Warsteiner. Prijave ekipa traju do utorka, 29. svibnja do 20:00 sati kada će biti izvlačenje ždrijeba, stoga požurite i prijavite ekipu na broj 063/856-540.

Poznata imena poput Romana Obilinovića Amiga, vratara hrvatske reprezentacije Žarka LuketinaLuke Sutona i Advana Kadušića najavila su ovaj događaj s velikim oduševljenjem, a sada je isto uradio i Joško Lokas. Ne preostaje ništa drugo nego reći, vidimo se na Kočerinu!

*Sponzorirani članak