Josip Zelenika preuzeo vodstvo HSPF-a

U četvrtak je održana 5. redovna Izborna Skupština Hrvatskog studentskog politološkog foruma na kojoj su članovi ove studentske organizacije izabrali novo pomlađeno vodstvo za mandatno razdoblje akademske 2013./2014. godine.

Za predsjednika je izabran Josip Zelenika (treći s lijeva na fotografiji), student II. godine studija Politologije, dok su novi potpredsjednici Gabrijela Rajković, studentica III. godine studija Politologije, i Ilija Snigo Zorić, student IV. godine studija Novinarstva. Glavna tajnica HSPF-a je Suzana Logara, studentica II. godine studija Politologije.

– Naša vizija ove organizacije je optimistična i nadamo se kako će zajedništvo mlađih i starijih kolega donijeti izvanredne rezultate koji će se isprepletati kroz iskustvo jednih i entuzijazam drugih. Cilj nam je razbiti čahuru pesimizma i nezainteresiranosti te u rad HSPF-a unijeti više elana i motivacije koji će biti pokretač za ostvarivanje dobrih rezultata. Bježat ćemo od problema tako što ćemo ih rješavati i pretvarati u prednosti, ukratko – želimo biti bolji, kazao je Zelenika u svom govoru.

Nakon izbora novog vodstva, uslijedilo je imenovanje predsjednika i potpredsjednika Skupštine HSPF-a. Na prijedlog novog vodstva, za predsjednika Skupštine imenovan je Josip Antičević, dok je potpredsjednik Branimir Galić.

Članovi 5. saziva Vijeća HSPF-a, uz Predsjedništvo i glavnu tajnicu, su: Toni Begović, Frano Krišto, Iva Tomić, Ivana Bebek, Zvonimir Tomić, Tihomir Šutalo i Irena Mrnjavac.

– Na prvom mjestu su prije svega, kvaliteta i sadržaj, stoga ćemo se truditi manje analizirati druge i njihove korake, a to vrijeme utrošiti na vlastiti razvoj i unaprjeđenje kvalitete kako bismo bili prvi među najboljima, poruka je novog vodstva Hrvatskog studentskog politološkog foruma.Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.