Josip Grabovac drugi put zaredom imenovan ambasadorom najvećeg festivala u Europi

Josip Grabovac, trenutno jedini skaut za mlade brendove i ne samo, novinar rodom iz Širokoga Brijega s prebivalištem u Milanu nedavno je ponovno imenovan ambasadorom najvećeg glazbenog festivala Ultra Europa ovoga ljeta koji će se održati 12., 13. i 14. srpnja 2024. u Splitu.

Ultra Europe ove godine slavi svoju desetu obljetnicu s grandioznom imerzivnom scenografijom i najpoznatijim glazbenicima svijeta kao što su Adam Beyer, Timmy Trumpet, Martin Garrix , Hardwell, Armin Van Buren , Boris Brejcha, Eric Prydz i mnogi drugi .

Josip ističe da je to festival koji povezuje mlade iz cijeloga svijeta i promovira etiku zdrave zabave i uz vrlo stroge kontrole kao svake predhodne godine. Osim toga daje ogromnu promociju hrvatskom turizmu i susjednim državama kao npr. njegovoj rodnoj BiH gdje se i sam uvjerio koliko turista prije i poslije festivala dok su u Hrvatskoj odluče posjetiti ljepote Bosne i Hercegovine.

Bila je velika emocija primiti ovaj poziv izravno od izvršni direktor Joe Basic i njegove supruge Mandy Basic te biti dio tima Ultra Family drugu godinu zaredom. Joe, prije svega velika ljudskost, nakon toga odličan menadžer zabave, sposoban realizirati događaj ovakvih razmjera izvanrednu organizacijsku strukturu i veliku pozornost na sigurnost i održivost iste, izjavio je Josip Grabovac.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.