Josip Ćorluka: Živimo za finale sa Sarajevom

Josip Ćorluka

Iako je u Ligi za ostanak upisao tri uzastopna poraza, Široki Brijeg se time ne opterećuje puno jer sve su misli okrenute na finale Kupa BiH, preko kojega mogu izboriti kvalifikacije za Europsku ligu.

Jedan od igrača koji se igrama i ključnim potezima istaknuo u Kupu je 22-godišnji Gruđanin Josip Ćorluka za koga je, prema pisanju pojedinih medija, zanimanje iskazao splitski Hajduk. No, iz kluba s Pecare demantirali su natpise, kao i informacije da osim Ćorluke, splitski klub “lovi” i mlade Menala i Lončara.

“U zadnje vrijeme igramo dobro. Uspjesi u Kupu svima su nam vjetar u leđa i poticaj da ovako nastavimo dalje. Lijepo je pročitati da postoji zanimanje Hajduka. Lijepo bi bilo krenuti stopama našega Zvonimira Kožulja, no sad smo fokusirani samo na Široki Brijeg, na finale Kupa i prvenstvene utakmice koje nas čekaju. Živimo za finale sa Sarajevom, želimo osvojiti Kup BiH, a dalje ćemo vidjeti”, izjavio je Ćorluka za Sportske novosti.

Prva utakmica finala Kupa BiH između Sarajeva i Širokoga Brijega igra se 10. svibnja na Koševu, a uzvrat je 17. svibnja na Pecari.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.