Još jedan naslov prvaka BiH stigao u Široki Brijeg

U organizaciji Biciklističkog kluba Živinice i Biciklističkog Saveza Bosne i Hercegovine u Živinicama je  na stazi Rudine održano prvenstvo Bosne i Hercegovine u brdskom biciklizmu za sezonu 2016. koje se ujedno i bodovalo za Premijer ligu.

Po jako lošem vremenu, blatnjavoj i klizavoj stazi praćeno kišom od samog početka natjecanja biciklisti Biciklističkog kluba Široki Brijeg imali su zapažen rezultat.

Toni Odak u kategoriji ”Master A” ponio je titulu državnog prvaka Bosne i Hercegovine, dok je Ivan Matković u kategoriji Hobby Senior zauzeo visoko šesto mjesto.

“Šteta za vremenske uvjete koji nisu dali da se utrka odvija u smjeru kakvom bi željeli jer staza po prirodi jako je dinamična i brza sa dosta tehničkih detalja koje su momci iz Živinica profesionalno pripremili, ali kiša i hladno vrijeme od 10 stupnjeva Celzijevih za ovo razdoblje godine koje nitko nije očekivao stvorila je stazu tešku za vožnju, punu blata i gliba te u nekim dijelovima do tih mjera da je nevoziva. Bilo je padova i guranja na svu sreću bez većih i težih ozljeda, ali to je biciklizam”, izjavio je Toni Odak za portal Jabuka.tv.

U Živinicama je sudjelovalo preko 70 vozača iz svih klubova iz BiH, a sljedeće treće kolo Premijer lige u brdskom biciklizmu održat će se 31. srpnja u Vitezu na stazi Gradina.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: