Joksimović: Publika u Mostaru može očekivati pravi ljetni koncert

Bit će pravi ljetni koncert na kojem će svatko u publici moći uživati u repertoaru, glazbi, atmosferi, perfektnom zvuku, tonu i efektima koje smo pripremili. Publika može očekivati koncert s brzim pjesmama jer je ljeto period kada ljudi vole plesati, opustiti se i uživati. Ovo je idealna prilika da uđemo u ljetnu sezonu s jednim dobrim glazbenim koncertom kakav će biti u Mostaru. Pozivam ljude da dođu u što većem broju, što nas više bude to ćemo podijeliti ljepšu energiju i pamtiti ovaj koncert zauvijek, izjavio je Željko Joksimović uoči svoga velikoga koncerta koji će se održati u subotu, 9. lipnja na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

Finalne pripreme za koncert su u tijeku i sve će biti spremno za veliki glazbeni spektakl još u subotu ujutro, najavili su organizatori iz agencije PRimera.

Osim pomno odabranoga glazbenoga repertoara s najvećim hitovima, priprema se i vrhunska produkcija.

Imamo iznenađenje u scenskom smislu i to je nešto na čemu smo puno radili u proteklom periodu i na što sam jako ponosan. Volim Mostar i volim nastupati u tom jednom čarobnom ambijentu i gradu koji je zaista po svemu jedinstven, s predivnim mostom i arhitekturom. Jedva čekam da dođem i da se zajedno družimo, otkrio je Joksimović.

Ulaznice po cijeni 25 KM (donja tribina), 30 KM (FAN PIT), 35 KM (VIP BACKSTAGE) i 50 KM (VIP GOLD s uključenim pićem dobrodošlice i finger foodom) u pretprodaji su u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i caffeu Forest u Orci, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te sustavu kupikartu.ba.

Nakon osam godina Željko Joksimović će ponovno održati koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru i dokazati kako je najveća glazbena zvijezda u regiji, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.