Johnny Depp odlikovan u Srbiji

Ovo je jedan izvanredan trenutak za mene vrlo sam ponosan, kazao je u svom obraćanju poznati glumac Johnny Depp na svečanosti u Beogradu povodom Dana državnosti Srbije.

Deppu je uručena zlatna medalja za zasluge izuzetne u javnim i kulturnim djelatnostima posebno u oblasti filmske umjetnosti i promociji Srbije u svijetu. Odlikovanja zaslužnim pojedincima uručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Imao sam priliku prije mnogo godina upoznati neobičnog čovjeka za kojeg sam znao da ne pripada Hollywoodu, njegovo ime je Emir Kusturica i on je postao moj brat, njegova obitelj je postala moja, gledao samo kako mu djeca odrastaju. To je bila veza od prvog dana i to dosta govori o jednoj osobi. On vas volia a i kada vas ne voli on kaže ono što misli, kazao je Depp.

Dodao je i da voli ćevape te da se nada da će ubrzo probati šljivovicu.

Ono što sam naučio od ove divne zemlje da ljudi misle da je svrha iskoristiti sada ovaj trenutak više od bilo čega, slaviti trenutak – to sam saznao od mnogih toplih duša koje sam upoznao u ovoj zemlji, da ovdje napravim film s ekipom koja je spektakularna – bilo bi savršenstvo i vjerujem da postoji dosta talenta koji će ovdje tek iznaći. Nadam se da ću bio dio toga i hvala vam puno, kazao je Depp.

Johnny Depp se vraća na glumačku scenu

(www.jabuka.tv | Foto: Milan Maričić/ATAImages/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.