Jimmy Stanić (95) je najstariji kandidat za Hrvatski sabor

Glazbenik Stjepan Jimmy Stanić (95) najstariji je kandidat na izborima za Hrvatski sabor.

Na listi je koalicije Domovinskog pokreta kojem se pridružio prije godinu dana.

Sretni smo što ste nas pozvali da pristupimo DP-u, da na neki način pomognemo. Trudit ćemo se da budemo zajedno, da održavamo našu Hrvatsku, jer dosta nam je svega ovoga oko nas.

Stoga smo odlučili ući u DP, i na tome zahvaljujemo našem prijatelju Matešu, koji nas je preporučio, te Stjepanu Tuđmanu. Hvala vam svima, poručio je tada Stanić.

Inače, najstarija kandidatkinja za sabor je Justina Kordiš (87) koja je na listi Socijalističke radničke partije Hrvatske.

Za tri zastupnika iz dijaspore natječe se 79 kandidata

(www.jabuka.tv | Foto: Domovinski pokret)

8 komentara

  • Daj Penava ne moj se brukati Iznenađuje me ovo sve.Doveli dedu koji jedva hoda ,a kad vidiš godine …pa on je senilan.Za što će on da služi…reklama …ovo nije reklama .Stvarno.

  • Penava je komad budaletine, kakva se rijetko nalazi cak i u RH politici. Dvije glavne tocke stranke su demografija i zastita Hrvatskog sela/proizvodnje a u vrhu stranke mu covjek koji ima firmu za uvoz vise od 100 stranih proizvoda koja usput prodaje svega nekoliko domacih.
    Kao da nekom Nepalcu daju da vodi imigracijsku politiku RH

  • Dobro ti ovi neki sve znaju , pa šta vi radite što čekate prijavite se na lise kad sve tako znate pa ćemo vama dati glas kad su ovi po vama nesposobni i lupeži , lako je u fotelji sjedit i klapit . Ako ništa neće nam biti gore treba DP – u dati glas i dat ću im glas jer ovih 8 godina najveću korist je imao pupavac i njegova svita uvukli su se u sve pore države , nebi on rekao za Plenkovića da ga se nemože ni u zlatu platiti i taj bezobraznik je još i rekao da će ih opet uzet u koaliciju posle izbora, pa vi moji glupi HDZ- ovci biraj te i dalje društvo s pupovcem

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.