Jezivo: Majka otkrila da noćna mora njezina djeteta nije bio san

Kada je saznala da joj djete govori istinu, majka ove četverogodišnjakinje uvjerila se kako uvijek valja vjerovati riječima djece.

Kada joj je njezina djevojčica ispričala kako je jedne noći vidjela muškarca koji je kroz prozor njezine sobe zove da dođe kod njega, bila je uvjerena kako je djevojčica sve to samo sanjala. Kasnije se uvjerila da se nije radilo o noćnoj mori već da je sve istina, piše Mirror.

‘Moja je kćer nije htjela odustati od priče kako ju je svjetleći ručnom svjetiljkom, nepoznati muškarac zvao da izađe iz kuće i dođe k njemu. Nisam joj vjerovala no policija je potvrdila kako je govorila istinu’, napisala je majka četverogodišnje djevojčice na jednoj Facebook grupi.

‘Uvijek vjerujte u ono što vam djeca govore’, napisala je majka nakon čije se objave javilo još nekoliko majki prijavivši isti slučaj.

Policija u Somersetu u Velikoj Britaniji potvrdila je kako su zaprimili nekoliko prijava slučaja kojeg je djevojčica opisala. Također dodaju kako tragaju za nepoznatim muškarcem te kako, za sada, nije bilo opasnih posljedica po djecu.

(www.dnevnik.hr)

Komentiraj: