Jeste li ustaša ili partizan?

Jeste li ustaša ili partizan nekima je i desetljećima nakon Drugog svjetskog rata ključno pitanje u Hrvatskoj.

Telka.hr provela je anketu među građanima s tim škakljivim pitanjem, a u snimci pogledajte kako su odgovorili.

(www.jabuka.tv)19 komentara

  • Hrvatska televizija je u meni stvorila takvu ljubav prema ustašama da je to za ne povirovat. Tome nikad nisam pridavao nikakvu važnost ali brate satraše više da to nije normalno. Duh komunjara je izgleda svuda oko nas i dobro prikriven. Ja sam osobno stava da je HTV najveći tvorac ustaških ljubitelja!

  • Hrvat.ali naj zalosnije sto nas prestavljaju i vode Jugosloveni koji su bili pod jugo zastavim 91-93 god. i stajali mirno ispod nje i danas pricaju o hrvastvu,a pasejim da jadni narod zajebajete sa tako glupim pitanjima a umisto da pitate njih jer oni su ti koji su najveci hrvati jer imaju novac,a novac je bas od hrvata pasu mozda i oni onda hrvati jersu pokrali i ustase i hrvate .

    • Na koje mislis Jugoslovene, one poput Covica koji je vodja BH Hrvata vec 20 i nesto godina, a nije se deklarirao Hrvatom vec se i potpisivao cirilicom? Na Karamarka Jugoslovena kao sefa tajnih sluzbi, funkcionera UDBA-e i covjeka koji za razliku od npr. Milanovica ima iskaznicu Saveza Komunista Hrvatske? Mislis na vodstvo HDZa koje je kao i vodstvo SDP-a nastalo od jedne te iste partije i danas u ime ”desnice” i ”ljevice” isisavaju zivot iz svojih gradjana, a u sustini su isti goli kurac? Ma idi lijeci se jebli te Jugosloveni kad si ovca koja ne zna najosnovnije stvari ili misliti uopce svojom glavom.

  • Jebao vas i ustasa i partizan. Ja sam Hrvat. Idite se spontano ubijte i zapalite svi partizani i ustase, da vas ne gledam ocima vise.

  • Moj i ja sam kao beka vrsta domobrana ali ako ću biti kao pola širokog onda ću biti ratni dezerter i onda kad završi rat vratit ću se u široki kupiti kod onoga stručnjaka dzudze i dzudzijice lugonja luginjica itd papire platit ću nekima od zapovjednika ručak i imam čin i dobijem penziju pardon mirovinu hvalit ću se da sam bojovnika. Kukat ću kad mi smanje mirovinu tamo i halalit ću je kad mi je smanje ovamo…..a zapravo eh da pa ja sam tada bio u njemačkoj i krio se po Makarskoj ili sam svercao gorivo alkohol tijekom rata….UPS fulah temu pa da i kakve veze imam ja sa partizanima i ustašama sa svoji 10 15 20 ili 25 pa sve do 63 godine ama baš nikakve…zato Kaniže se čitavih postala ustaša partizana ajde radite nešto pametno npr.Facebook kurvanje po twitteru ili skidanje po instantgramu ili što vec

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.