Jeftini pametni sat za ekstremne uvjete – Jabuka.tv

Jeftini pametni sat za ekstremne uvjete

U moru no-name pametnih satova, izdvojio se jeftini Kospet Raptor koji dolazi od manjeg kineskog brenda specijaliziranog upravo za ovu vrstu gadgeta.

Možda najzanimljivije, unatoč niskoj cijeni (23 EUR za sivu boju, 27 EUR za crnu boju), navodno je otporan na ekstremne temperature (do +55C i -40C), udarce i vodu.

Osnove su dobre. Tu je rugged dizajn koji daje do znanja da se radi o satu za ekstremne uvjete. Nisam testirao izdržljivost, slomilo bi mi se srce da moram udariti neki gadget, ali ima par videa na internetu koji pokazuju da može glatko proći kroz manju torturu. Zanimljivo, iako djeluje težak, zapravo je vrlo lagan (47 grama) i bio je osjetno olakšanje u odnosu na Galaxy Watch koji sam nosio prije ovog testa, piše recenzent Josip Zeljko s portala Bajtbox.

Kospet Raptor ima zaslon dijagonale 1.3″ i 320 x 320 rezolucije. Ukratko, slika je oštra, no radi se o TFT LCD zaslonu pa ne očekujte duboku crnu i svjetlinu kao na AMOLED zaslonima.

Za povezivanje sa telefonom koristi se Da Fit aplikacija što je u isto vrijeme i dobra i loša vijest (jako pouzdana i stabilna, ali siromašna opcijama i nema online računa).

Više o pametnom satu Kospet Raptor pogledajte u video recenziji, a primjerak možete nabaviti OVDJE.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.