Jeep donosi revoluciju u brisače vjetrobranskog stakla

Američka marka predstavila je novu dodatnu opremu za svoje terence: brisače s ugrađenim mlaznicama koji su u stanju brže i bolje očistiti vjetrobran prilikom offroad vožnje.

Vlasnici vozila Jeep Wrangler i Jeep Gladiator sada mogu svoje terence opremiti i zanimljivim dodatkom koji je razvio odjel Jeep Performance Parts – novim, inovativnim brisačima vjetrobranskog stakla.

Ovi brisači nude visoke performanse čišćenja stakla uz manju potrošnju tekućine za pranje, a trebali bi biti idealna dodatna oprema za one koji se svojim Jeepom vole zaputiti u offroad avanture, piše Autonet.hr.

Brisači nove generacije imaju ugrađene mlaznice, pa kroz 12 laserski izrezanih otvora na svakoj metlici štrcaju tekućinu za pranje izravno na vjetrobran, točno na mjesto po kojem će trenutak kasnije proći metlica. Iz Jeepa kažu da su ovi brisači u stanju ukloniti većinu prljavština sa stakla u samo jednom prolazu.

Brisači se mogu postaviti na Jeepove modele terenaca, godišta 2018. ili novije, uz manje preinake, odnosno preusmjeravanje cjevovoda tekućine za pranje vjetrobrana iz postojećih mlaznica u nove, ugrađene u brisače.. Cijena im je 140 američkih dolara. Kako stvar funkcionira, najbolje ćete vidjeti u priloženom videu.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.