Jednokratna pomoć maturantima koji pohađaju srednje škole izvan Ljubuškog

Gradsko vijeće Ljubuški je na svojoj 34. sjednici održanoj 22. ožujka 2024. godine, donijelo odluku o dodjeli jednokratnih financijskih potpora maturantima Grada Ljubuškog za školsku 2023./2024. godinu.

U odluci u kojoj je između ostalog propisano ukoliko maturanti pohađaju srednje škole u drugim općinama/gradovima, da su dužni dostaviti potvrdu srednje škole kako su učenici završnog razreda srednje škole u školskoj godini 2023/2024., presliku CIPS-ove osobne iskaznice i broj žiro računa na koji će se izvršiti isplata potpore.

Traženu dokumentaciju dostaviti u roku od pet dana od dana objave ove obavijesti u prostorije Gradske uprave, Odsjek za društvene djelatnosti, ured broj 25, II kat.

Maturanti koji pohađaju završne razrede srednjih škola na području Grada Ljubuškoga se nalaze na popisu kojeg su sačinili ravnatelji srednjih škola i na njih se ne odnosi obveza prikupljanja i dostavljanja dokumentacije.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Svaka čast! Dajte recite kolegi debelom u Širokom kako bi u Ljubuškom uspijete sve.Evo on se crče hvaliće o postignućima ,ali nikad ni njemu ni nikome nije ni lani ni ove godine palo na pamet da ima i Široki svoje maturante koji idu u Mostar …čija su to djeca ? O sirotim penzioneri a neću da pričam…jer naš Kraljević nije ni svjestan da je i on dobro zagazio u staračke vode,ali neće se patiti ko ovi jer se namirio za ove godine.Župan …priča za sebe …SRAMOTA ZA “napredni “ŠIROKI

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.