Jedna osoba poginula u samoslijetanju vozila kod Ljubuškog

U dnevnom izvješću Civilne zaštite ŽZH navedeno je kako se u noći s utorka na srijedu dogodila teška prometna nesreća u mjestu Lisice kod Ljubuškog gdje je jedna osoba smrtno stradala.

Noćas u 0:00 sati dogodila se prometna nesreća u mjestu Lisice (Ljubuški),  gdje je nastala veća materijalna šteta, a jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga zadobila teže tjelesne ozlijede, riječ je o samoslijetanju vozila, navodi se.

Ljubuški vatrogasci (5 vatrogasca s 2 vozila) su u vremenu od 0:10 do 5:00 sati izvlačili unesrećenu osobu iz vozila nakon prometne nesreće.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja prometne nesreće izišli su policijski službenici PU Ljubuški kojom prilikom je utvrđeno da je osobnim motornim vozilom marke “VW Golf” upravljao K.B.(26) iz mjesta Grab (Ljubuški), a na mjestu suvozača nalazio se A.G. (22) iz mjesta Grab (Ljubuški).

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći na licu mjesta preminuo je K.B.(26), dok je osoba A.G.(22) zadobila tjelesne povrede zasad neutvrđenog stupnja.

Policijski službenici PU Ljubuški su na mjestu događaja izvršili očevidne radnje uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu, a na lokalnoj cesti promet je bio u potpunosti zatvoren u vremenu od 00:10 do 05:10 sati te se preusmjeravao na alternativne pravce.

Po nalogu dežurnog županijskog tužitelja u Širokom Brijegu u narednom periodu obavit će se obdukcija tijela smrtno stradale osobe u prostorijama mrtvačnice Bijeli Brijeg, Mostar, a motorno vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći je izuzeto i smješteno u sabirni centar za vozila radi obavljanja potrebnih vještačenja, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv teško ozlijeđeni mladić se bori za život.

(www.jabuka.tv)