Jedan tata oduševio metodom čišćenja zapekle pegle

Na TikToku može se vidjeti kako jedan tata drži tabletu paracetamola u pincetama i nježno je trlja po ploči od glačala.

Čini se da tableta djeluje čarobno, učinak je iznenadio brojne gledatelje. Doista fenomenalno čisti ploču od glačala, izgledala je kako nova Videozapis tatinog trika za uklanjanje prljavih (zapeklih) dijelova glačala pokrenuo je oluju društvenim mrežama, piše Miss7.

Dijeljena od strane korisnice TikTok-a Carrie Pendle, videoisječak prikazuje njenog oca kako čisti prljavu željeznu ploču nekoliko minuta koristeći paracetamol (npr. Lekadol ili Lupocet). Trik je iznenadio mnoge koji su se borili dobiti čisto glačalo – kao da je novo!

Tata me je doslovno prisilio na snimanje trika čišćenja za TikTok i stalno me pita je li na Internetu, pa eto ga, napisala je Carrie u potpisu. Njezin otac može se vidjeti kako drži tabletu paracetamola u pinceti i nježno je trlja po ploči glačala. Ono što bi se moglo nazvati šokantnim jest činjenica da tableta djeluje čarobno na vrućoj ploči brišući prljavštinu i ostatke izgorjele tkanine ostavljajući sve zadivljene rezultatom.

Savjet za čišćenje pravi je hit na TikToku, a Carriejin otac zaista je “genij”. Ovaj trik s pincetom te lijekom protiv bolova definitivno su trik na koji apsolutno nitko ne bi pomislio samostalno, napisali su korisnici. Međutim, treba biti oprezan kako se ne bi opekla dok je glačalo na maksimumu.

Video pogledajte OVDJE.

Korisnici su radoznali i hvale tu ideju “Čekaj, što je to, glačalo i tvoj supertata, moraš dati upute”, napisao je korisnik. Na što je Carrie odgovorila: “Paracetamol! I da, doista funkcionira!” “Ideja je briljantna pokušat ću, je li umočen u vodu?” pitao je drugi korisnik. “Ne, samo suha tableta, odmah se počine topiti”, rekla je Carrie. “Ne mogu vjerovati da još nitko nije izmislio tablete za čišćenje glačala”, našalio se treći. “OMG! Upravo sam to pokušao nakon što sam isprobao sve drugo i to uspijeva. Hvala vam”, rekao je jedan korisnik hvaleći Carriejinog oca zbog divnog trika.

Inače, razne varijacije ovog trika već dugo kruže internetom, ali obzirom na popularnost Tik Toka u posljednje vrijeme, brojni korisni trikovi u kućanstvu postaju sve viralniji i gledaniji…

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.