Jedan od najiščekivanijih filmova oduševio kritičare

Bliži se službeni izlazak jednog od najiščekivanijih filmova godine, novog Top Guna.

Top Gun: Maverick, koji prenosi priču o Mavericku i njegovim prijateljima pilotima borbenih aviona otprilike tri desetljeća nakon originalnog blockbustera, trebao je biti predstavljen 2020., ali je to više puta odgađano zbog pandemije covida-19.

Dugoočekivana premijera filma održala se prije nekoliko dana u San Diegu, a sada stižu i prve reakcije.

Sudeći prema prvim kritikama, film je opravdao očekivanja, a prema nekim kritičarima nadmašio je i prvi dio.

Tom Cruise ekshibicijom predstavio nastavak filma Top Gun

Sadržaj filma:

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje i treba biti. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbjegava prihvatiti unapređenje koje bi ga zauvijek spustilo na zemlju. Kada je počeo podučavati vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve ni jedan živi pilot nikada još nije vidio, Maverick sretne poručnika Bradleya Bradshawa čiji je nadimak “Rooster”, sina Maverickovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara, poručnika Nicka Bradshawa, zvanog “Gus”.

Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima prošlosti, Maverick se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahtjeva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Film u CineStar stiže 25. svibnja.

(www.jabuka.tv | Foto: Scott Garfield)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.