Je li Panamera Sport Turismo GrandGT trenutno najljepši “karavan”?

Za sve kojima je Porsche Panamera previše obiteljski auto, tu je Panamera Sport Turismo, a za sve kojima ni to nije dovoljno tu je TechArt GrandGT Supreme.

Ako ste ljubitelj karavana a istovremeno volite brzinu vrlo je vjerojatno da vam se u glavi motaju par karavana s “olimpijskim krugovima” pogotovo ako ih još krasi RS značka.

No na međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, predstavljen je modificirana Porsche Panamera od strane tuning kuće TechArt te njihov impresivan projekt zasluženo plijeni pozornost, te nas kopka da li bi ovo mogao biti trenutno najljepši “karavan” (Shooting Brake, ako ćemo iskreno) kojeg možete kupiti?

Službeni naziv ovog modela je Panamera Sport Turismo Grand GT, kojeg krasi tuning paket iz TechArta nazvan “Supreme”. naravno tu se radi o kompletno modificiranoj tj. proširenju vanjštini Panamere, no kako se tu ipak radi o tuning projektu ni motor nije zapostavljen, piše Automobili.hr.

Snaga motora (4.0l V8) je povećana na 640 konja, što je dovoljno za ubrzanje od 0-100 km/h za svega 3,4 sekunde, do 200 km/h postiže za samo 8,3 sekunde, a maksimalna brzina je 322 km/h.

Uz ovako nešto zaista “obična” Panamera Sport Turismo djeluje kao pitomi obiteljski auto.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.