JAVNA TRIBINA: ”Istina o spolnom odgoju”

Franjevački svjetovni red (OFS) i franjevački samostan u Mostaru organiziraju u ponedjeljak, 22. travnja 2013. godine javnu tribinu pod nazivom Istina o spolnom odgoju. Tribina će se održati u dvorani franjevačkoga samostana sv. Petra i Pavla u Mostaru (ulaz kroz zvonik) s početkom u 18 sati i 30 minuta, a gost predavač će biti prof. dr. Matko Marušić, profesor na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Prof. Marušić će sa znanstvenog stajališta govoriti o spornim pitanjima koja se tiču spolnog odgoja uvedenog u hrvatske škole.

„Ne radi se o spolnom odgoju, nego o rušenju kršćanske civilizacije. Spolni odgoj koji je nasilno uveden u osnovne škole u Hrvatskoj izazvao je brojne prosvjede, ali malo je ljudi shvatilo njegov pravi cilj. Ne radi se o spolnom odgoju, nego o nametanju nove paradigme koja ruši sve zasade, moral, svjetonazor i znanstvena dostignuća klasične kršćanske i nekršćanske civilizacije. Rodna ideologija je potpuno u suprotnosti ne samo sa svim religijama svijeta, nego i s pravom, materijalističkom znanošću koja funkcionira bez zakona ‘višeg reda’, samo na golim, objektivnim i mjerljivim podacima. Tvorci programa izravno su povezani s promotorima pedofilije i program su složili, u svakom njegovu detalju u skladu s učenjima Kinseyeva instituta i međunarodnoga pokreta zastupnika rodne ideologije. (…) Sekularne države su pod pritiskom prihvaćanja rodne ideologije i sve su (osim Poljske) popustile. Popustila je i Hrvatska. Isto će doći i u BiH i ona će biti ucijenjena prihvaćanjem rodne ideologije za približavanje i pristup Europi. I političari će popustiti. (…) Preostaje samo da se obitelji brane kao što su svoje svjetonazore i obiteljske vrijednosti branile u komunizmu: čuvanjem i podukom svoje djece u vjeri (koju god imaju) i odgojem koji ljubi majku i poštuje oca, koji vjeruje u ljubav i voli domovinu. Nemojte zaboraviti da u Španjolskoj više nema majke i oca, nego Roditelj A i Roditelj B.“ (prof. dr. Matko Marušić)

Tribinu će glazbom popratiti grupa Sion.

spolni_odgoj

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.